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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, J. A. da; TEIXEIRA, M. do S. G.; SANTOS, V. G. dos. Avaliação do programa de subvenção ao Prêmio do Segura Rural - 2005 a 2012. Revista de Política Agrícola, Brasília, DF, ano 23 , n. 1, p. 105-118, Jan./Fev./Mar. 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSUDANO, M. J.; PASCHOAL, D. M.; CAIXETA, E. S.; SANTOS, V. G.; TATA, A.; FERREIRA, C. R.; MARTINS JUNIOR, A.; MACHADO, R.; EBERLIN, M. N.; BURATINI JUNIOR, J.; LANDIM-ALVARENGA, F. Cryotolerance of Bos taurus indicus and Bos taurus taurus in vitro and in vivo produced embryos In: 26th Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society (SBTE). Animal Reproduction, v. 9, n. 3, p. 677, 2012.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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3.Imagem marcado/desmarcadoGOMES, J. K. O.; SILVA, P. S. L.; SILVA, K. M. B.; FREIRE FILHO, F. R.; SANTOS, V. G. Effects of weed control through cowpea intercropping on maize morphology and yield. Planta Daninha,Viçosa, MG, v. 25, n. 3, p. 433-441, 2007.

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

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4.Imagem marcado/desmarcadoGOMES, J. K. O.; SILVA, P. S. L.; SILVA, K. M. B.; FREIRE FILHO, F. R.; SANTOS, V. G. Effects of weed control through cowpea intercropping on mayze morphology and yield. Planta Daninha, Viçosa, MG, v. 25, n. 3, p. 433-441, 2007. 0100-8358

Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.

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5.Imagem marcado/desmarcadoGOMES, J. K. O.; SILVA, P. S. L.; SILVA, K. M. B.; RODRIGUES FILHO, F. F.; SANTOS, V. G. Effects of weed control trough cowpea intercropping on mayze morphology and yield. Planta Daninha, Viçosa, MG, v. 25, n. 3, p. 433-441, 2007. 0100-8358

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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6.Imagem marcado/desmarcadoSUDANO, M. J; SANTOS, V. G.; TATA, A.; FERREIRA, C. R.; PASCHOAL, D. M.; TATIANA D. S. RASCADO; CROCOMO, L. F.; MAGALHÃES, L. C. O.; GUASTALI, M. D.; MAZIERO, R. R. D.; MONTEIRO, B. A.; EBERLIN, M. N.; MACHADO, R.; LANDIM-ALVARENGA, F. D. C. Multivariate and univariate statistical analysis of data from single bovine embryo lipid analysis by MALDI. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ESPECTROSCOPIA DE MASSAS, 4., 2011, Campinas.. Anais... Campinas: Sociedade Brasileira de Espectrometria de Massas, 2011.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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7.Imagem marcado/desmarcadoSUDANO, M. J.; SANTOS, V. G.; TATA, A.; FERREIRA, C. R.; PASCHOAL, D. M.; MACHADO, R.; BURATINI, J.; EBERLIN, M. N.; LANDIM-ALVARENGA, F. D. C. Phosphatidylcholine and sphingomyelin profiles vary in Bos taurus indicus and Bos taurus taurus in vitro- and in vivo-produced blastocysts. Biology of Reproduction, v. 87, n. 6, p. 1-11, 2012.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.

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8.Imagem marcado/desmarcadoGROT, S. C.; TAVARES, L. B. B.; SANTOS, V. G. dos; GOETTEN, W. J.; SCHMITZ, W.; ZIPF, M. S.; LIMA, T. A. de M. de; MAGALHAES, W. L. E. Produção e caracterização de composítos de biomassa lignocelulósica em matriz polimérica. In: MOSTRA INTEGRADA DE ENSINO, PESQUISA E EXTENSÃO, 7., 2013, Blumenau. Anais. Blumenau: FURB, 2013. Resumo. Disponível online. MIPE.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  19/07/2002
Data da última atualização:  23/05/2005
Autoria:  LUCHIARI FILHO, A.; ALLEN, D. M.
Título:  Carcass Characteristics and Yields of Nellore Bulls Compared With 1/2 and 1/4 Blood Marchigiana-Nellore Bulls.1
Ano de publicação:  1987
Fonte/Imprenta:  Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v.22, n.5, p.527-534, maio 1987.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Four groups totaling 36 young bulls were placed in a dry lot and individually fed a ration of 66% TDN. There were two groups of ten Nellore bulis (Nellore I and Nellore 11) and two groups, one of ten one-quarter Marchigiana-Nellore and one of six one-half Marchigiana-Ncilore bulls (crossbred 1 and crossbred II, respectively). Nellore 1 bulis averaged 689 days of age and the other three groups averaged 613 days of age at the start of the trial. All animals were randomly assigned to three slaughter time groups (1, 2 and 3) and were fed for 119, 152 or 175 days. flie crossbred Il bulls had heavier (P < .05) live weights (5 13.5 kg) at slaughter than the Nellore 1, Nellore II and crossbred I groups (476.0, 464.5 and 479.0 kg respectively). Consequently, crossbred I1 bulls showed heavier (P < .05) bot and chilled carcass weights than the other groups. Also the crossbred I1 buils had less (P < .05) 12th rib fat cover (3.5 mm) with Nellore 1[1 bulls having the thicker 12th rib fat cover (6.1 mm) and Nellore 1 and crossbred I groups being intermediate (4.7 and 4.6 mm respectively). Loin eye area was larger (P < .05) for crossbred 11 (79.65 cm 2 ) than for Nellore 1, Nellore I1 and crossbred 1 groups (70.39, 68.57 and 65.93 em2 respectively). A rnarked advantage was shown for the crossbred 11 group from the starídpoint of producing greater quantities of lean meat without excess waste fat. This group had higher (P < .05) proportion of edible portion from the special hindquarter (33.65... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  crossbreeding.
Thesaurus NAL:  meat.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
AI-SEDE22657 - 1UPEAP - --63072081P474
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